Γκριν: «Θα δώσω και την καρδιά μου για να κατακτήσω με την Φενέρμπαχτσε την EuroLeague»

Ο πρώτην γκαρντ του Ολυμπιακού, Έρικ Γκριν, σχολίασε πως θα δώσει και την καρδιά του για να βοηθήσει την Φενέρμπαχτσε να κατακτήσει την φετινή EuroLeague. 

Γκριν: «Θα δώσω και την καρδιά μου για να κατακτήσω με την Φενέρμπαχτσε την EuroLeague»

Ο Έρικ Γκριν προστέθηκε πριν λίγες μέρες στο ρόστερ της Φενέρμπαχτσε. Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος πέρσι ήταν μέλος της Βαλένθια, αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, σχολιάζοντας τα εξής: «Έχω δουλέψει όλο το καλοκαίρι μαζί με τον Βίκτορ Ολαντίπο και μερικούς ακόμα φίλους μου από το ΝΒΑ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής, κάτι που μου το είπαν και άλλοι παίκτες όπως ο Μπραντ Ουοναμέικερ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί του. Εχω παίξει στο παρελθόν με τον Λοβέρν και έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας» δήλωσε ο Γκριν και συνέχισε:

«Μίλησα με τον κόουτς, ο οποίος δίνει μεγάλη βάση στην άμυνα. Από τη στιγμή που έχω εμπειρία από την EuroLeague θα προσαρμοστώ εύκολα. Απλά πρέπει να μάθω τα συστήματα του Ομπράντοβιτς. Είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα για να πάμε στο Fianl 4. Θα δώσω και την καρδιά μου για την κατάκτηση του τίτλου...»