Μήτογλου: «Νίκη σε κάθε παιχνίδι στην έδρα μας»

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μονακό (11/1, 21:15) αλλά και για το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα.

Μήτογλου: «Νίκη σε κάθε παιχνίδι στην έδρα μας»

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τη Μονακό (11/1, 21:15) στη Euroleague αλλά και τα συνεχόμενα παιχνίδια αναφέρθηκε ο Ντίνος Μήτογλου του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά, δήλωσε:

Για το ματς με τη Μονακό: «Πρέπει να εμπιστευτούμε το πλάνο μας. Παίζουμε στο γήπεδό μας θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Η Μονακό είναι μια καλή ομάδα που θα έρθει για την νίκη και σίγουρα θα έχει στο μυαλό της το πως κερδίσαμε εμείς στον αγώνα του πρώτου γύρου».

Για το αγωνιστικό πρόγραμμα: «Αυτό είναι το πρόγραμμα και πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Αυτό είναι το πρόγραμμα για όλες τις ομάδες. Η Μονακό έχει και ένα ταξίδι να κάνει, ενώ εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο ξεκούρασης που μας απομένει. Εμείς ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Βλέπουμε όλοι τι γίνεται σε κάθε αγωνιστική. Τα σκαμπανεβάσματα των ομάδων αλλά και το πόσες νίκες έχουν κριθεί στον πόντο. Εμείς θέλουμε την νίκη στην έδρα μας σε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και αυτό θα κάνουμε και αύριο».

Για το πως θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός να σταματήσει τη Μονακό: «Η Μονακό είναι μια πολύ καλή ομάδα και στους ψηλούς και στουε γκαρντ. Από τον Τζέιμς που είναι ο ηγέτης της μέχρι και πολλούς άλλους παίκτες. Θα πρέπει αρχικά να σταματήσουμε τον Τζέιμς και στη συνέχεια να είμαστε έτοιμοι και για τους υπόλοιπους παίκτες».

Για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την παρουσία του κόσμου. Χτίζουμε κάτι διαφορετικό τη φετινή σεζόν και ξέρουμε ότι με τη βοήθειά του, όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ καλό».