Μονόδρομος η νίκη

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό απόψε (20.45, NS4) κόντρα στη Βιλερμπάν στη Γαλλία.

Μονόδρομος η νίκη

Ο Ολυμπιακός… έβγαλε τα μάτια του στην Μπολόνια. Ήλεγχε το παιχνίδι για περίπου 38 λεπτά, αλλά στο τέλος αυτοκτόνησε, χάνοντας το ματς μέσα από τα χέρια του.

Έχασε και άλλο έδαφος η ομάδα του Πειραιά, η οποία έπεσε στην 11η θέση, έχοντας αρνητικό ρεκόρ 7-8. Δεν ήταν γκέλα το να χάσει από τους φορμαρισμένους Ιταλούς, οι οποίοι φιγουράρουν στη 2η θέση της κατάταξης, αλλά πέρα από το γεγονός πως ήταν κρίμα να χαραμίσει μία καλή εμφάνιση, είναι αναγκασμένος αυτήν την περίοδο να κυνηγά μικρές υπερβάσεις. Όταν έχεις χάσει εντός έδρας από τη Βαλένθια και την Μπασκόνια, είναι αναγκαίο να καλύψεις το χαμένο έδαφος με μεγάλες νίκες μακριά από το ΣΕΦ.

Επόμενος αντίπαλος απόψε η Βιλερμπάν, η οποία θεωρητικά φέτος είναι η πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης. Διαθέτει το χειρότερο ρεκόρ (2 νίκες και 13 ήττες), εμφανίζει αδυναμίες στην απόδοσή της, αλλά τα τελευταία χρόνια στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει δεδομένο αποτέλεσμα. Αν δεν παίξεις, θα χάσεις, ασχέτως τη θέση που βρίσκεσαι και βρίσκεται ο αντίπαλος. Και επίσης, για να είμαστε και ειλικρινείς, και η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού δεν εμπνέει σιγουριά.

Οι Πειραιώτες απόψε έχουν όντως να διαχειριστούν ένα μεγάλο «πρέπει». Είναι επιτακτική ανάγκη το διπλό στην πόλη της Λιόν, καθώς σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα μπει σε μπελάδες. Θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Yπάρχει πίεση στο μεγάλο λιμάνι. Τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την επιστροφή της ομάδας στις καλές και ουσιαστικές εμφανίσεις.