Γκος: «Πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τα ματς. Θα μας βοηθήσουν πολύ οι επιστροφές»

Ο Γουίλιαμς Γκος του Ολυμπιακού μίλησε για την ήττα από την Μπολόνια και το παιχνίδι με την Βιλερμπάν που ακολουθεί, ενώ στάθηκε και στις επιστροφές των τραυματιών.

Γκος: «Πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τα ματς. Θα μας βοηθήσουν πολύ οι επιστροφές»

Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος στη συνέχεια εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γουίλιαμς Γκος.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για την ήττα από την Μπολόνια και το παιχνίδι με την Βιλερμπάν που ακολουθεί, ενώ στάθηκε και στις επιστροφές των τραυματιών.

Για την ήττα από την Μπολόνια: «Είναι μια περίεργη ήττα. Παίξαμε καλά για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τελειώσαμε το ματς με τη Βίρτους όπως θα έπρεπε να το τελειώσουμε. Στους τελευταίους 3-4 αγώνες χάνουμε το ματς για έναν ή δύο πόντους. Είμαστε πολύ κοντά αλλά πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τα ματς».

Για το ότι ο Ολυμπιακός χάνει τα ματς στο τέλος : «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Υπάρχουν παίκτες που δεν αγωνίζονται λόγω τραυματισμών, τώρα ο Ολυμπιακός είναι υγιής, θα βρούμε τον τρόπο και θα μας βοηθήσουν πολύ οι επιστροφές».

Για τη Βιλερμπάν: «Κανένα παιχνίδι της Euroleague δεν είναι εύκολο είτε παίζεις με την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας είτε με την τελευταία. Όλες οι ομάδες μπορούν να σε κερδίσουν, γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι μία διπλή αγωνιστική στη διοργάνωση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και όπως είπα είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε».