Τίμα: «Το πάθημα με την Αρμάνι μας έχει γίνει μάθημα»

Ο Γιάνις Τίμα σχολίασε πως το παιχνίδι της Μακάμπι μοιάζει με εκείνο της Αρμάνι και επεσήμανε πως το τελευταίο πάθημα, έχει γίνει... μάθημα για τον Ολυμπιακό.

Τίμα: «Το πάθημα με την Αρμάνι μας έχει γίνει μάθημα»

Ο Γιάνις Τίμα εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια της Media Day της ΚΑΕ στο ΣΕΦ. Ο Λετονός σουτέρ ξεκίνησε τις δηλώσεις του για το παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (Πέμπτη 25/10, 22:00) σχολιάζοντας τα εξής: "Χάσαμε το τελευταίο μας παιχνίδι στο γήπεδο μας και πρέπει να το διορθώσουμε. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι, καθώς διαθέτει καλή ομάδα με ποιότητα και έχει ταλέντο στην επίθεση. Έχουμε αρκετά μεγάλο κίνητρο ώστε να αντιδράσουμε, γιατί χάσαμε με άσχημο τρόπο κόντρα στην Αρμάνι. Θέλουμε να διορθώσουμε την ήττα με νίκη. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, το δικό μας παιχνίδι, που ποντάρει στην ομαδικότητα".

Για την περασμένη ήττα κόντρα στην Αρμάνι, αλλά και για το αν μοιάζουν σαν ομάδες με την Μακάμπι, σχολίασε: "Νομίζω το πάθημα κόντρα στην Αρμάνι μας έχει γίνει μάθημα. Μοιάζουν σαν ομάδες η Αρμάνι με την Μακάμπι, έχουν κοινά αγωνιστικά χαρακτηριστικά, οπότε η προετοιμασία μας είναι σχεδόν παρόμοια. Απλά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας".

Για το μήνυμα του προς τους φιλάθλους: "Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου, θέλω να πιστεύω πως δεν θα τους απογοητεύσουμε. Θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους".