Κάνααν, σοβαρέψου...

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να νικήσει την Αρμάνι Μιλάνο με δύο μόνο παίκτες, τον Μιλουτίνοφ και τον Ουόκαπ.

Κάνααν, σοβαρέψου...

Με τους Ουόκαπ, Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ να παίζουν περίπου 30 λεπτά, ο Ολυμπιακός έμεινε πάλι από δυνάμεις στο τελευταίο πεντάλεπτο και έχασε στο Μιλάνο. Σαν να μην έφταναν οι απουσίες και οι τραυματισμοί, ήρθε ο Κάνααν να δέσει το γλυκό με την αποβολή του στο πρώτο ημίχρονο κι αν η πρώτη τεχνική ποινή ήταν υπερβολική, η δεύτερη φανέρωσε τον χαρακτήρα του παίκτη. Πρέπει να συγκρατήσει τα νεύρα του γιατί κάνει κακό στην ομάδα κατ’ επανάληψη.

Δεν υποστηρίζουμε ότι με τον Κάνααν θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα, αλλά ο Ολυμπιακός έφτασε στο σημείο να παίξει με τον Πάπας που ναι μεν ήταν στο ρόστερ, όχι όμως υπολογίσιμος από τον Μπαρτζώκα. Σκληρή άμυνα και από τις δύο ομάδες, όταν όμως παίζεις δυνατά πρέπει να έχεις και πάγκο, που δεν είχε ο Ολυμπιακός. Η επίθεσή του ήταν τραγική στο τελευταίο πεντάλεπτο με βεβιασμένες ενέργειες και έτσι πήγαν χαμένες οι ηρωικές αμυντικές προσπάθειες.

Και ο… Γολγοθάς συνεχίζεται, αφού αύριο υποδέχονται την Παρτιζάν στον Πειραιά με την ίδια περίπου σύνθεση. Πραγματική… διαβολοβδομάδα και ουδείς μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα χαθούν από το ρόστερ κι άλλοι παίκτες εξαιτίας της καταπόνησης. Πάντως με δύο παίκτες, τον Μιλουτίνοφ και τον Ουόκαπ, δεν μπορείς να κερδίσεις στο Μιλάνο, ενώ ως τώρα ο Σίκμα δεν δικαιολογεί την παρουσία του στον Ολυμπιακό. Ένα τεράστιο μηδενικό η προσφορά του, με τον Μπραζντέικις να κινείται στα ίδια επίπεδα και να «σπάει» τα καλάθια.