Ρογκαβόπουλος: «Ήρθα στην Μπασκόνια γιατί παίζει με μεγάλη ενέργεια»

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπασκόνια.

Ρογκαβόπουλος: «Ήρθα στην Μπασκόνια γιατί παίζει με μεγάλη ενέργεια»

Την Τρίτη (12/9) παρουσίασε η Μπασκόνια τον Νίκο Ρογκαβόπουλο και ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ που επέλεξε το «17» στη φανέλα του, εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους Βάσκους.

Αναλυτικά:

«Επέλεξα την Μπασκόνια επειδή την παρακολουθώ όλα αυτά τα χρόνια και παίζει ένα παιχνίδι που μου αρέσει να βλέπω. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, μία ομάδα EuroLeague, με μεγάλη ιστορία».

«Όπως είπα, δέχθηκα την πρόταση επειδή η Μπασκόνια παίζει με μεγάλη περηφάνια, με μεγάλη ενέργεια. Έχει μεγάλους παίκτες, οι παίκτες είναι πεινασμένοι να βελτιωθούν εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.

Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% σε κάθε παιχνίδι και προπόνηση. Θα κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα και να είμαι χρήσιμος.

Πιστεύω ότι θα ταιριάξω στον τρόπο παιχνιδιού γιατί μου αρέσει το παιχνίδι υψηλού ρυθμού. Είναι κάτι που μου αρέσει να ακολουθώ. Προσπαθώ να παίζω με ενέργεια, όλοι παίζουν με ενέργεια, οπότε θα ταιριάξω».

«Δεν μπορώ να μιλήσω για πίεση. Είναι ωραίο να παίζεις αθλήματα, κάτι το οποίο ξεκινήσαμε να κάνουμε από παιδιά σαν χόμπι και έγινε επάγγελμα.

Ξέρω ότι ο Γκεντράιτις ήταν σπουδαίος παίκτης, δεν θα πω ότι θα τον καλύψω αλλά θα παίξω το παιχνίδι μου για να δείξω στην ομάδα ότι μπορώ να βοηθήσω και ότι είμαι χρήσιμος. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και θα βάλω τα δυνατά μου να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ».