O Σπανούλης καλωσόρισε στην EuroLeague τους Γκος και ΛεΝτέι (pic)

Οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Ζακ ΛεΝτέι έκαναν το ντεμπούτο τους στην EuroLeague και ο χαρούμενος από το "διπλό" στη Μόσχα, Βασίλης Σπανούλης, τους καλωσόρισε, βγάζοντας φωτογραφία μαζί τους. 

O Σπανούλης καλωσόρισε στην EuroLeague τους Γκος και ΛεΝτέι (pic)

Τόσο ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, όσο και ο Ζακ ΛεΝτέι, πραγματοποίησαν στην Μόσχα το επίσημο ντεμπούτο τους στην EuroLeague, το οποίο συνδυάστηκε όχι μόνο με σπουδαία εμφάνιση, αλλά και με εκτός έδρας νίκη επί της Χίμκι.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, όντας ευτυχής από τη νίκη της ομάδας του στην Μόσχα, έβγαλε φωτογραφία μαζί με τους δύο Αμερικανούς συμπαίκτες του, τους οποίους και καλωσόρισε στην διοργάνωση. Την σχετική ανάρτηση την έκανε στο προφίλ του στο instagram.

O Nάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, σε 21 λεπτά συμμετοχής, σημείωσε 8 πόντους (2/4 τρίποντα, 2/2 βολές), 5 ασίστ και 2 ριμπάουντ. Όσον αφορά τον Ζακ ΛεΝτέι, ο 24χρονος σέντερ μέτρησε 14 πόντους (5/6 δίποντα, 4/4 βολές) και 5 ριμπάουντ, σε 18 λεπτά παρουσίας του στο παρκέ.

O Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος πραγματοποίησε μία γεμάτη εμφάνιση με 8 πόντους, 7 ασίστ και 4 ριμπάουντ, σχολίασε τα εξής: "Πρώτο παιχνίδι για Νiegel kai Ζak στην Εuroleague και πρώτη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Συνεχίζουμε!!!"