EuroLeague: Οι αγώνες της πρεμιέρας και τα κανάλια που θα τους μεταδώσουν

Δείτε το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στη «regular season» της EuroLeague.

EuroLeague: Οι αγώνες της πρεμιέρας και τα κανάλια που θα τους μεταδώσουν

Αυτήν την εβδομάδα ξεκινάει το κορυφαίο διασυλλογικό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ της Ευρώπης. Η EuroLeague κάνει πρεμιέρα, πιο αμφίρροπη και ανταγωνιστική από ποτέ. Φυσικά υπάρχει και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να είναι συνεπείς στο ραντεβού τους.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν,την Πέμπτη (11/10) η ΤΣΣΚΑ Μόσχας των Ντάνιελ Χάκετ και Κάιλ Χάινς θα υποδεχτεί στην έδρα της την Μπαρτσελόνα που θέλει να «αναγεννηθεί» από τις «στάχτες» των τελευταίων χρόνων.

Ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την Μακάμπι Τελ Αβίβ που ενισχύθηκε με τον MVP του EuroCup Σκότι Γουίλμπεκιν, ενώ στη Γερμανία θα αναμετρηθούν οι Μπάγερν Μονάχου και η Εφές Αναντολού που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στην Τουρκία με νίκες επί των Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει στο «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες» με την πρώην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ Νταρουσάφακα.

Την Παρασκευή, η Μπούντουτσνοστ που κατέκτησε την Αδριατική Λίγκα θα φιλοξενήσει στην Ποντγκόριτσα την ενισχυμένη Αρμάνι Μιλάνο των Νεμάνια Νέντοβιτς και Μάικ Τζέιμς.

Ο Ολυμπιακός θα «παλέψει» με έναν... φίλο από τα παλιά, τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Χίμκι. Η ρωσική ομάδα θρηνεί για την απώλεια του Τάιλερ Χάνεϊκατ ο οποίος αυτοκτόνησε στα μέσα του καλοκαιριού του 2018. Παρελθόν από τους Πειραιώτες αποτελεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι Αμερικανοί παίκτες της περσινής σεζόν οι οποίοι αντικαταστάθηκαν από τους Γκος, ΛεΝτέι, Τίμα (Λετονός), Τουπάν (Γάλλος) και Βεζένκοφ.

Η περσινή έκπληξη Ζαλγκίρις Κάουνας θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Μπασκόνια που το 2019 θα φιλοξενήσει στη Βιτόρια το Final Four της διοργάνωσης.

Τέλος «μάχη καναρινιών» θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, με τη Φενερμπαχτσέ να παίζει με την Γκραν Κανάρια του Κιμ Τίλι.

Πέμπτη 11/10

20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπαρτσελόνα (NOVASPORTS 1HD)

21:00 Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ (NOVASPORTS 2HD)

21:30 Μπάγερν Μονάχου - Αναντολού Εφές (NOVASPORTS 3HD)

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Νταρουσάφακα (NOVASPORTS 1HD)

Παρασκευή 12/10

19:45 Μπούντουτσνοστ - Αρμάνι Μιλάνο (NOVASPORTS 4HD)

20:00 Χίμκι - Ολυμπιακός (NOVASPORTS 1HD)

20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας - Μπασκόνια (NOVASPORTS 3HD)

20:45 Φενέρμπαχτσέ - Γκραν Κανάρια (NOVASPORTS 2HD)