Βουγιόσεβιτς για Μίροτιτς: «Από τον Ερυθρό Αστέρα αυτός που τον απειλούσε;»

Για την πολύκροτη υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς τοποθετήθηκε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Βουγιόσεβιτς για Μίροτιτς: «Από τον Ερυθρό Αστέρα αυτός που τον απειλούσε;»

Το «σίριαλ» με το... που θα παίξει ο Νίκολα Μίροτιτς την επόμενη καλά κρατεί, με το σημερινό «επεισόδιο» να περιλαμβάνει απειλές προς τον παίκτη που ανακοίνωσε ότι δε θα συνεχίσει στην Παρτιζάν όπως είχε γραφτεί.

Για την υπόθεση τοποθετήθηκε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, πρώην τεχνικός της Παρτιζάν για 15 χρόνια και μεγάλος... μπασκετάνθρωπος. Ο Βουγιόσεβιτς αναφέρθηκε στις καταγγελίες του Μίροτιτς διερωτώμενος από ποιους και πώς απειλήθηκε.

Παράλληλα τονίζει πως αν ο ίδιος ήταν στη θέση του Μαυροβούνιου φόργοουρντ, θα κρατούσε το λόγο του και θα αγωνιζόταν με την Παρτιζάν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τι είπε αυτός που τον απειλούσε; Δεν είναι από τον Ερυθρό Αστέρα; Σίγουρα τότε είναι από την ΟΚΚ Βελιγραδίου (ειρωνικά).

Ξέρω ότι ο Μίροτιτς είναι ένας εξαιρετικά καλός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με πίστη. Βοήθησε την περιοχή με πολλούς τρόπους. Άρχισε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Παρτιζάν, πιθανότατα μη γνωρίζοντας ποια ήταν η κατάσταση εδώ. Αν ήμουν στη θέση του, δεν θα έκανα πίσω στον λόγο μου.

Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή για τη χώρα, η Σερβία πρέπει να είναι ασφαλής για όλους.

Επαναλαμβάνω, αν ήμουν στη θέση του, θα κρατούσα τον λόγο μου. Αν κάποιος θέλει να με εκβιάσει, σίγουρα θα έκανα το αντίθετο από αυτό για το οποίο με εκβιάζουν».