«Μονακό, Μιλάνο ή Παναθηναϊκός πιθανοί προορισμοί του Μίροτιτς»

Φουντώνει η φημολογία για το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς με τον Παναθηναϊκό να εμπλέκεται και πάλι στην ιστορία με τον Σέρβο σέντερ.

«Μονακό, Μιλάνο ή Παναθηναϊκός πιθανοί προορισμοί του Μίροτιτς»

Η απόφαση του Νίκολα Μίροτιτς να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία του με την Παρτιζάν είχε ως αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να αρχίσουν να ασχολούνται με την περίπτωση του. Επιπλέον έχει αναπτυχθεί και έντονη φημολογία για το μέλλον του Σέρβου σέντερ.

Ο παίκτης εμφανιζόταν πολύ κοντά στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα να παίξει μπάσκετ, αλλά ο ίδιος είχε αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο. Εξαιτίας των απειλών που δέχτηκε αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει τον προφορική συμφωνία που είχε με την Παρτιζάν.

Η Mundo Deportivo αναφέρεται στο μέλλον του Σέρβου και βάζει ξανά στο κόλπο τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δηλαδή εμφανίζονται διατεθειμένοι να εκμεταλλευτούν τις νέες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί και να… χτυπήσουν τον Μίροτιτς. Από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό σχετικά με όλα αυτά τα σενάρια.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό οι Ισπανοί βλέπουν και ως πιθανό προορισμό του Σέρβου σέντερ τη Μονακό ή τη Μιλάνο. Όπως είναι λογικό από τη στιγμή που ο Μίροτιτς αθέτησε τη συμφωνία με την Παρτιζάν όλα πλέον αρχίζουν από την αρχή.