Τζέιμς: «Θέλω δύο τίτλους στην EuroLeague»

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε σε εκπομπή της διοργάνωσης για τους στόχους του, αλλά και για το αν προτιμά το βραβείο του MVP ή ένα πρωτάθλημα

Τζέιμς: «Θέλω δύο τίτλους στην EuroLeague»

H κανονική περίοδος της EuroLeague πλέον έχει ολοκληρωθεί, όλα είναι έτοιμα για τα play off, αλλά και για την ανακοίνωση των βραβείων των κορυφαίων.

Ο Μάικ Τζέιμς, ένας από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης, μίλησε σε μία εκπομπή της διοργάνωσης τόσο για τις φιλοδοξίες του, όσο και για τον τρόπο που δίνεται το βραβείο του MVP.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν θέλει το MVP ή το πρωτάθλημα: «Μόνο το πρωτάθλημα, πραγματικά. Δεν έχω MVP αλλά δεν νομίζω ότι με βλάπτει με κανέναν τρόπο. Νομίζω ότι μερικές χρονιές θα μπορούσα να το είχα κερδίσει. Δεν με ενοχλεί και τόσο. Σίγουρα, δύο πρωταθλήματα, χρειάζομαι δύο».

Για την ψηφοφορία του MVP και τη συμμετοχή του κόσμου: «Όποιος ψηφίζει MVP ψηφίζει τον αγαπημένο του ή απλώς αυτόν που θα ήθελε να δει να κερδίζει και όχι αυτόν που πιστεύει ότι αξίζει. Μερικές φορές είναι ένας διαγωνισμός δημοτικότητας, δεν είναι πάντα δίκαιο. Δεν ξέρω αν οι οπαδοί πρέπει να έχουν ψήφο, για να είμαι ειλικρινής, γιατί τότε γίνεται αυτό που εξήγησα. Οι παίκτες είναι λίγο πιο αμερόληπτοι. Ακόμα κι αν δεν μου αρέσει ο παίκτης, θα τον ψηφίσω αν πρέπει να κερδίσει το βραβείο μόνο και μόνο επειδή πιστεύω ότι αυτός πρέπει να το κερδίσει».