Ιβάνοβιτς: «Θα δούμε αύριο για τον Νέντοβιτς»

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Νεμάνια Νέντοβιτς στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Ντούσκο Ιβάνοβιτς. 

Ιβάνοβιτς: «Θα δούμε αύριο για τον Νέντοβιτς»

Για την αυριανή (06/04, 20:00) εντός έδρας δοκιμασία με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, μίλησε ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Νέντοβιτς και Λάζιτς, τονίζοντας πως η συμμετοχή του πρώτου θα κριθεί την τελευταία στιγμή

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια, άσχετα αν έχουμε πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες, όπως δείχνει η βαθμολογία. Είναι μια ομάδα που έχει παίκτες εξαιρετικά υψηλής ποιότητας που παίζουν μαζί πολλά χρόνια. Γνωρίζονται εξαιρετικά καλά, σκοράρουν πολλά εύκολα καλάθια γιατί γνωρίζονται. Πρέπει να μειώσουμε αυτά τα καλάθια για να μην σκοράρουν τους με τον συνηθισμένο τρόπο».

Για την απουσία των Νέντοβιτς και Λάζιτς: «Ο Λάζιτς άρχισε να προπονείται πιο σκληρά. Προπονείται και ο Νέντοβιτς, θα δούμε αύριο αν θα είναι στην ομάδα. Ο Μπεντίλ είναι εκτός για μια εβδομάδα μέχρι στιγμής, οπότε θα δούμε την εξέλιξη».

Για τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ: «Αυτό που έγινε πριν δεν μας βοηθάει για το αύριο. Ας το ξεχάσουμε και ας παίξουμε άμυνα».