Τον μέγα Ολυμπιακό να τον χαρείς, να τον χαρώ

Ο Ολυμπιακός για ακόμη μια βραδιά ήταν απολαυστικός και θα μπορούσε να κερδίσει ακόμη και την ποδοσφαιρική Μπάγερν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».  

Τον μέγα Ολυμπιακό να τον χαρείς, να τον χαρώ

Μια ακόμη παράσταση από την αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ένας απολαυστικός Ολυμπιακός, με το πόδι πατημένο στο γκάζι, μόλις δυο ημέρες μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, ισοπέδωσε και την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ.

Είναι σε τέτοια κατάσταση ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα, που θα μπορούσε να κερδίσει ακόμη και την ποδοσφαιρική Μπάγερν που απέκλεισε την Παρί, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Εξαιρετική άμυνα στα σημεία που έπρεπε από τους «ερυθρόλευκους» και στην επίθεση… φωτιά. Όνειρο ο Ολυμπιακός, με παίκτες που βγάζουν αυτοπεποίθηση και στις δυο πλευρές του παρκέ. Με παίκτες που χαίρονται κάθε ενέργεια. Όχι μόνο αυτοί που αγωνίζονται αλλά και εκείνοι που βρίσκονται στον πάγκο και μετέχουν στους πανηγυρισμούς.

Με παίκτες...στρατιώτες πουν κυνηγάνε κάθε μπάλα πάνω στο παρκέ, παίζουν για τους συμπαίκτες τους, όχι για τους αριθμούς τους και όταν η διαφορά ξεφύγει, προσπαθούν να δώσουν και το κάτι παραπάνω στον κόσμο τους και καλά κάνουν. Γιατί ο κόσμος βλέπει υγεία, μαγεία, χαμόγελα, ωραίο μπάσκετ και είναι εκεί. Στηρίζει, χειροκροτεί και γιορτάζει.

ΥΓ Το τραγούδι «Ολυμπιακή ψυχή» - οι παλαιότεροι το γνωρίζουν, οι νέοι καλά θα κάνουν να το ψάξουν και να το ακούσουν – είναι συνδεδεμένο με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού γιατί λέει «πάμε στου Καραϊσκάκη και αυτή την Κυριακή, να χαρούμε πανηγύρι και Ολυμπιακή ψυχή».

Ειλικρινά, βλέποντας αυτόν τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα, από την πρώτη περίοδο κόντρα στην Μπάγερν μας… κόλλησε γιατί όπως λέει στο ξεκίνημα «κοπέλα μπες στο αμάξι μου, στο Φάληρο να πάμε, τον μέγα Ολυμπιακό να τον χαρείς, να τον χαρώ, να τον χαρείς, να τον χαρώ…». Γιατί πραγματικά αυτόν τον Ολυμπιακό μόνο να τον χαρείς μπορείς.