Γκλίκμαν για Καμπάτσο: «Ο Ερυθρός Αστέρας έχει δέσμευση να τηρεί τους κανονισμούς»

Δηλώσεις αναφορικά με την υπόθεση του Φακούντο Καμπάτσο και του Ερυθρού Αστέρα έκανε ο CEO της EuroLeague, Μάρσαλ Γκλίκμαν.

Γκλίκμαν για Καμπάτσο: «Ο Ερυθρός Αστέρας έχει δέσμευση να τηρεί τους κανονισμούς»

Θέση για την πολύκροτη υπόθεση με τη μεταγραφή του Φακούντο Καμπάτσο πήρε ο Μάρσαλ Γκλίκμαν.

Ο CEO της EuroLeague ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Ερυθρός Αστέρας δεσμεύεται να τηρεί τους Κανονισμούς Οικονομικής Σταθερότητας και Fair Play, όπως ισχύει για όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αυτό είναι απογοητευτικό για εμάς, καθώς θέλουμε πάντα τους καλύτερους παίκτες στο γήπεδο. Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι οι σοβαρές παραβιάσεις των Κανονισμών Οικονομικής Σταθερότητας και Fair Play από τον σύλλογο εμποδίζουν τους σπουδαίους παίκτες να εγγραφούν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Στο πρωτάθλημα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλες οι ομάδες τηρούν τους ίδιους κανόνες και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ανεξάρτητοι ρυθμιστικοί φορείς έχουν επιβάλει μια τέτοια κύρωση.

Είμαστε χαρούμενοι που έχουν διευθετηθεί όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά είναι σημαντικό ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει μια αληθινή δέσμευση για την τήρηση όλων των κανονισμών που προχωρούν, και πιστεύω ότι το έχουν, σύμφωνα με τις συνομιλίες μας με τον σύλλογο».