Τακτοποίησε τις οφειλές του ο Ερυθρός Αστέρας και κάνει ντεμπούτο στην EuroLeague ο Καμπάτσο

Ντεμπούτο στην EuroLeague με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα ετοιμάζεται να κάνει ο Φακούντο Καμπάτσο, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Telesport οι Σέρβοι πλήρωσαν τις οφειλές που δεν τους επέτρεπαν να δηλώσουν στην κορυφαία τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση τον Αργεντίνο γκαρντ.

Τακτοποίησε τις οφειλές του ο Ερυθρός Αστέρας και κάνει ντεμπούτο στην EuroLeague ο Καμπάτσο

Αντίστροφα μετράει ο Φακούντο Καμπάτσο για το ντεμπούτο του στην EuroLeague με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Όπως γνωστοποίησε η σέρβικη Telesport, ο Ερυθρός Αστέρας έλυσε το πρόβλημα με τις οφειλές και μπορεί να εγγράψει τον Αργεντινό πλέι μέικερ στο δυναμικό του.

Οι Σέρβοι αυτή τη στιγμή τρέχουν να νικήσουν την γραφειοκρατία, ούτως ώστε ο Καμπάτσο να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση ενάντια στην Βαλένθια (6/1, 21:30), για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague.

Επιπλέον, το δημοσίευμα αναφέρει πως η χρονική στιγμή που ο Αστέρας τακτοποίησε τις οφειλές του, για να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο πρώην σταρ των Νάγκετς και Μάβερικς, δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού ο MVP του Δεκεμβρίου, Λούκα Βιλντόζα, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.