Γκριγκόνις: «Δύσκολη ατμόσφαιρα το ΟΑΚΑ για τους φιλοξενούμενους»

Για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα μίλησε ο Μάριους Γκριγκόνις και στάθηκε στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Γκριγκόνις: «Δύσκολη ατμόσφαιρα το ΟΑΚΑ για τους φιλοξενούμενους»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί αύριο (6/10) τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 1η αγωνιστική της Euroleague και ο Μάριους Γκρικόνις μίλησε για την πρεμιέρα.

Ο Λιθουανός γκαρντ των «πράσινων» στάθηκε στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να παλεύει μαζί με τους συμπαίκτες του σε κάθε παιχνίδι.

«Θα είναι μια μεγάλη σεζόν σε διάρκεια, πολλά πράγματα θα συμβούν, το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα και στα καλά και στα άσχημα. Θέλουμε να έχουμε νοοτροπία νικητή και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε αρχικά.

Για τα δυνατά σημεία του ισπανικού συλλόγου, είπε: «Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες, το ζητούμενο είναι να τις εντοπίσεις. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε σκάουτινγκ και οι προπονητές μας ασχολούνται με αυτό. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που παίζει σε γρήγορο ρυθμό και διαθέτει παίκτες με πολύ ταλέντο. Πρέπει να είμαστε συνεχώς μπροστά τους και να βάλουμε δυνατά τα κορμιά μας».

Για την έδρα και τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Είχα κάποια πολύ καλά παιχνίδια εδώ με τις προηγούμενες ομάδες μου. Πάντα ανυπομονούσαμε να έρθουμε στην Αθήνα γιατί είναι μια όμορφη πόλη και το ΟΑΚΑ ένα καταπληκτικό γήπεδο με εξαιρετικούς φιλάθλους. Για την γηπεδούχο ομάδα είναι όμορφο να έχει αυτούς τους φιλάθλους στο πλευρό της αλλά για την φιλοξενούμενη είναι δύσκολη η ατμόσφαιρα. Τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό και εύχομαι να πάρω ενέργεια από τους φιλάθλους μας».

Όσο για τη ζωή του στην Αθήνα, σχολίασε: «Τα πάντα είναι όμορφα εδώ. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί. Μένω σε μια όμορφη γειτονιά, προσπαθώ λίγο να συνηθίσω τον τρόπο οδήγησης. Γενικά όλα είναι ωραία. Όταν ήρθα ήμουν λίγο τραυματίας και πέρασα πολύ χρόνο στο γυμναστήριο ώστε να επανέλθω».