Αγγελόπουλοι: «Η ομάδα του μέχρι τέλους έφτασε ως εδώ»

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για την παρουσία του Ολυμπιακού στο φετινό Final 4 και δήλωσαν δικαιωμένοι για την επιλογή του μέχρι τέλους.

Αγγελόπουλοι: «Η ομάδα του μέχρι τέλους έφτασε ως εδώ»

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε για την πορεία του Ολυμπιακού στη Euroleague και δήλωσε δικαιωμένος για την το "μέχρι τέλους" μετά την ολοκλήρωση του Final 4.

«Πρώτα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, ήρθαν 12.000 άνθρωποι, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Μοναδικές στιγμές, μας κάνουν περήφανους. Συγχαρητήρια στην ομάδα, έκανε υπέρβαση. Στα 0,2’’ φάγαμε ένα καλάθι και αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό. Έτσι είναι, άλλες φορές το κάναμε εμείς. Συνεχίζουμε, πάμε για το πρωτάθλημα, δεν έχουμε κάνει το νταμπλ από το 1997. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα φτάναμε δύο βήματα από την κορυφή και όλος ο κόσμος φώναζε Μέχρι Τέλους, γιατί όλα είναι αλληλένδετα. Σκέψεις για το μέλλον υπάρχουν, αλλά μετά τους τελικούς. Να πάμε και του χρόνου στην οκτάδα και μετά βλέπουμε. Τώρα πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Όσον αφορά στον Γιώργος Μπαρτζώκα και τον Γιώργο Πρίντεζη είπε: «Ο Μπαρτζώκας είναι προπονητής της χρονιάς, όχι από μας, αλλά από όλη την Ευρώπη. Αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Πρίντεζη στην Ευρωλίγκα, ήταν αυτό που του άξιζε. Θα το πει αυτός… Αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την πλευρά του δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος, αλλά αυτό που έγινε αυτές τις μέρες δεν έχει ξαναγίνει. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, θα το καταλάβουμε στο μέλλον. Χάσαμε στο τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου και ο κόσμος τραγουδούσε. Είμαστε ευγνώμονες. Η ομάδα του Μέχρι τέλους έφτασε εδώ. Υπάρχουν ανοιχτά θέματα στην Ευρωλίγκα, μακάρι να μπει ένα salary cap για να υπάρχει ένα ανταγωνιστικό προϊόν. Μπορεί να βρεθεί κοινή συνισταμένη, θα μπορούν έτσι όλες οι ομάδες να πάρουν το ευρωπαϊκό. Τώρα προέχει το πρωτάθλημα, να κλείσει ιδανικά αυτή η εξαιρετική χρονιά και να συνεχίσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Γιώργο Πρίντεζη είπε: «Ο κόουτς έχει καθολική υποδοχή, όλου του κόσμου και όλης της Ευρώπης. Για τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη) είναι λίγο ό,τι και να πεις. Ελπίζω να κατακτήσουμε το νταμπλ».