Μια παράσταση για τον κόσμο του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στον μικρό τελικό του Final Four της EuroLeague στο Βελιγράδι στο ματς που ρίχνει την αυλαία στην εκπληκτική φετινή πορεία του στην διοργάνωση. 

Μια παράσταση για τον κόσμο του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έπειτα από 13 χρόνια και πέντε συνεχόμενους τελικούς σε Final Four θα παίξει στον μικρό τελικό της EuroLeague ξανά απέναντι στην Μπαρτσελόνα όπως και το 2009, με στόχο την τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος, μετά την ήττα του ημιτελικού από την Αναντολού Εφές, θέλουν να κλείσουν με όμορφο τρόπο μια εκπληκτική χρονιά ευχαριστώντας τους 12 χιλιάδες φιλάθλους οι οποίοι ταξίδεψαν στο Βελιγράδι για να στηρίξουν τους «ερυθρόλευκους».

Στις δύο προηγούμενες παρουσίες του σε μικρό τελικό, ο Ολυμπιακός μετρά ισάριθμες ήττες. Το 1999 ηττήθηκε από την Τιμσίστεμ Μπολόνια στο Μόναχο ενώ το 2009 γνώρισε την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Βερολίνο.

Την φετινή χρονιά, οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν στην παράταση με 79-78 στην Ισπανία και ο Ολυμπιακός με 73-66 στο ΣΕΦ. Συνολικά, οι «Πειραιώτες» μετρούν 14 νίκες και η Μπαρτσελόνα 21.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία).