Μποζίκας: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό»

Ο Γιώργος Μποζίκας, στενός συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε στα αίτια του αποκλεισμού από την Αναντολού Εφές.

Μποζίκας: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό»

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης του ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Εφές, ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας μίλησε για τα αίτια της ήττας.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Μπορούμε να κάνουμε μια τεχνική ανάλυση του παιχνιδιού. Δεν έχουμε παράπονο από την άμυνα μας. Για τριάντα λεπτά σταματήσαμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Κάναμε μια σπουδαία προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αστοχία στα σουτ, αλλά παίξαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε. Στο τελεύταιο δεκάλεπτο είχαμε βιαστικές κινήσεις και όχι ασίστ. Κοιτάμε μπροστά και είμαστε ικανοποιημένοι για την προσπάθεια που κάναμε».

Για το τελευταιό σουτ του Μίτσιτς: «Το παιχνίδι ήταν ένα διαφορετικό ματς. Για τρία δεκάλεπτα οι ομάδες λειτουργούσαν σωστά. Στο τελευταίο οι ομάδες δεν σκόραραν εύκολα. Καταφέραμε και γυρίσαμε στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος δώσαμε στην Εφές την ευκαιρία να κάνει το σουτ με τον Μίτσιτς και να πάρει τον τελικό”».

Για την ευκαιρία του Ολυμπιακού: “Η Εφές έχει τη εμπειρία εμείς προσπαθήσαμε να έχουμε την ευκαιρία μας, αλλά δεν τα καταφέραμε”.