Final 4: Κατακόκκινη η Stark Arena

Πόσα εισιτήρια έχουν προμηθευτεί μέχρι τώρα οι οπαδοί του Ολυμπιακού για το final 4 του Βελιγραδίου και πόσα οι αντίπαλοι τους.

Final 4: Κατακόκκινη η Stark Arena

Ο κακός χαμός γίνεται για τα εισιτήρια του final 4 του Βελιγραδίου. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει ξεσηκωθεί και ψάχνει για μαγικά χαρτάκια, αλλά το σίγουρο είναι πως οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Η κάθε ομάδα έχει πάρει από την Euroleague 600 εισιτήρια, όμως ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει καταφέρει κι έχει εξασφαλίσει πολύ περισσότερα για το final 4 που θα γίνει στη Stark Arena.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η Euroleague ο κόσμος των "ερυθρόλευκων" έχει εξασφαλίσει το 45% των εισιτηρίων κάτι που σημαίνει ότι το γήπεδο θα είναι κατακόκκινο.

Στη δεύτερη θέση αρκετά πίσω από τον Ολυμπιακό είναι οι Ισπανοί που έχουν προμηθευτεί το 16% των εισιτηρίων. Μάλιστα η Ισπανία έχει δύο ομάδες στο final 4, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα που θα συγκρουστούν στον δεύτερο ημιτελικό.

Το 6% των εισιτηρίων το έχουν κλείσει οι Ισραηλινοί οπαδοί παρά το γεγονός ότι η Μακάμπι αποκλείστηκε από τα playoffs. Το 5% το έχουν πάρει οι Σέρβοι, ενώ 5% των εισιτηρίων έχουν προμηθευτεί οι Τούρκοι.