Μποζίκας: «Παίξαμε καταπληκτική άμυνα»

O Γιώργος Μποζίκας ανέλυσε τους λόγους που ο Ολυμπιακός έφτασε στην άνετη επικράτηση επί της Μονακό στον πρώτο αγώνα των playoffs. 

Μποζίκας: «Παίξαμε καταπληκτική άμυνα»

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, δήλωσε: «Μετά το πρώτο δεκάλεπτο κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, δεν ήμασταν εύστοχοι, τα σουτ δεν μπορείς να τα βάζεις πάντα. Έχουμε δείξει όμως ότι κερδίζουμε και ματς με χαμηλό σκορ».

Για την καλή άμυνα πάνω στον Τζέιμς, είπε: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι, δείξαμε ότι θέλαμε να σταματήσουμε τα επιθετικά ατού της Μονακό, τους έμεινε η μπάλα στα χέρια αρκετές φορές και όλοι βοήθησαν σε αυτό. Ο Ουόκαπ έπαιξε πολύ καλά πάνω στην μπάλα, αλλά όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παίξαμε καταπληκτική άμυνα. Δε δώσαμε τίποτα εύκολο στη Μονακό».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού σχολίασε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, ήταν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, δεν βάζει πίεση στην ομάδα. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να γεμίσει το γήπεδο και να προστατέψουμε την έδρα μας. Κάναμε το πρώτο βήμα και θα συγκεντρωθούμε για ένα δύσκολο ματς την Παρασκευή».