Μποζίκας: «Επιστρέψαμε στην ελίτ της Ευρώπης»

Ο Γιώργος Μποζίκας αναφέρθηκε στον τρόπο που ο Ολυμπιακός χτίστηκε καταφέρνοντας να επιστρέψει στα playoffs της EuroLeague, αλλά και στην ελίτ της Ευρώπης. 

Μποζίκας: «Επιστρέψαμε στην ελίτ της Ευρώπης»

Ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκας, Γιώργος Μποζίκας δήλωσε τα εξής: «Είναι δύσκολο μετά το παιχνίδι να έχεις έντονα συναισθήματα και να συνειδητοποιείς το μέγεθοςτης επιτυχίας. Είναι όμως πολύ σημαντική μέρα για τον οργανισμό, επιστρέψαμε στην ελίτ της Ευρώπης αποδεικνύοντας ότι η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα και αποδεικνύοντας τη δυναμική της.

Είναι μία προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι φέρνοντας νέα πρόσωπα, φέρνοντας πίσω τον Σλούκα και χτίζοντας κορμό. Το καλοκαίρι δουλέψαμε πολύ στις μεταγραφές και φέραμε παιδιά που ήξεραν την πραγματικότηα της Ευρωλίγκας και δέσανε στη χημεία της ομάδας.

Η αρχή στην ομάδα είναι ότι ο καθένας κάνει σωστά τη δουλειά του, γιατί στην Ελλάδα ο καθένας είναι καλός στη δουλειά του άλλου και όχι τη δική του. Στον Ολυμπιακό ο καθένας είναι καλός στη δική του δουλειά και αυτό έχει τη συμβολή του».