Μποζίκας: «Θα κυνηγήσουμε τον στόχο μας που είναι το Final Four»

Ο Γιώργος Μποζίκας αναφέρθηκε στην επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, αλλά και στο μεγάλο στόχο των «ερυθρολεύκων» στην Ευρώπη.

Μποζίκας: «Θα κυνηγήσουμε τον στόχο μας που είναι το Final Four»

O άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Γιώγος Μποζίκας, αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν πνευματικά συγκεντρωμένη. Οι δηλώσεις του στη NOVA.

Για την ενέργεια που έβγαλε ο Ολυμπιακός μετά το Κάουνας: «Πιστεύω πως είναι πνευματικό το θέμα είμαι συγκεντρωμένοι γι αυτό το ματς, μας βοήθησε ο κόσμος. Στο πρώτο δεκάλεπτο η διαφορά έχει να κάνει με την επιθετικότητα μας και το γεγονός πως βρήκαν όλοι ρυθμό. Χάσαμε ελάχιστα ριμπάουντ κάναμε λίγα λάθη. Μπήκαμε στο ματς δυνατά».

Τι σημαίνει αυτή η νίκη; «Πάντα μια νίκη επί του ΠαναθηναΪκού βοηθάει ψυχολογικά. Σε βοηθάει να ξεπεράσεις δυσκολία και σωματική κούραση, είδαμε σήμερα πως όποιος μπήκε έδωσε σημαντικές λύσεις.»

Πολλοί παίκτες έκαναν μια αναφορά στην ενέργεια του Φαλ: «Έρχονταν από τρία άσχημα ματς και ήταν αποφασισμένος να δείξει τον πραγματικό του εαυτό όταν παίζει καλά σε αλλάζει επίπεδο. Μας έχει αλλάξει επίπεδο στα καλά του ματς φέτος».

Ακούγεται η λέξη Final-Four στα αποδυτήρια; «Πρώτος στόχος είναι να επιστρέψουμε στα πλέι οφ. Λείπαμε τα τελευταία χρόνια, ο Ολυμπιακός επέστρεψε όχι μόνο στα πλεί οφ αλλά έδειξε και τη δυναμική του και θα κυνηγήσουμε τον επόμενο μας στόχο που είναι το Final Four.»