Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο λιγότερο παρεμβατικός προπονητής της Euroleague

H Euroleague κατατάσσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα  τελευταίο στη λίστα των παρεμβατικών προπονητών, όσον αφορά τα τάιμ άουτ και τις αλλαγές που κάνουν οι προπονητές.

 Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο λιγότερο παρεμβατικός προπονητής της Euroleague

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιβεβαίωσε στο Τελ Αβίβ ένα γράφημα της Ευρωλίγκας που τον κατατάσσει ως τον λιγότερο παρεμβατικό προπονητή όσον αφορά αλλαγές και τάιμ άουτ, αφού δεν έκανε και πολλά πράγματα όταν γύρισε το ματς. Ο Έλληνας προπονητής παίρνει τα λιγότερα τάιμ αουτ (πρώτος ο Πρίφτης) και κάνει τις λιγότερες αλλαγές (πρώτος ο Γιασικεβίτσιους), κάτι που συνέβη και στο Ισραήλ όταν η Μακάμπι άλλαξε ταχύτητα, με τον Ολυμπιακό να παίζει τα ίδια στην άμυνα και στην επίθεση. Όλα είναι προγραμματισμένα, πόσο θα παίξει ο κάθε παίκτης και πότε θα παίξει.

Το «καμπανάκι» στο Τελ Αβίβ για τον Ολυμπιακό

Αντίθετα ο Σφαιρόπουλος ήταν διαβασμένος απέναντι στον προβλέψιμο Ολυμπιακό, χτύπησε με τον Ζίζιτς και κέρδισε κατά κράτος. Ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα, όπως και στην Κωνσταντινούπολη, δεν έχει βρει ρυθμό μετά την περιπέτεια του κορονοϊού, αλλά μήπως αυτό δεν πέρασαν οι περισσότερες ομάδες; Απλά η ελληνική ομάδα κατέβασε τα ρολά και σταμάτησε όχι μόνο τις προπονήσεις αλλά και κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Άνευρος και πάλι, λογικό να χάσει απ΄ την πιο παθιασμένη Μακάμπι

Βέβαια όταν μια ομάδα πάει καλά , βάση σχεδιασμού δεν χρειάζονται πολλές αλλαγές και πολλά τάιμ άουτ, αλλά αν στραβώνει το παιχνίδι είναι επιβεβλημένα.

Η λίστα του Δεκεμβρίου

Στην κάθετη στήλη είναι οι αλλαγές και στην οριζόντια τα τάιμ άουτ.