Όλα στραβά και ανάποδα

«Χάθηκε» τελικά ο Ολυμπιακός στην Πόλη του. Εκεί όπου στο πρώτο ημίχρονο με Σλούκα, Πρίντεζη και Παπανικολάου να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι πολλοί από εμάς σκεφτήκαμε πως δεν γίνεται να χάσει αυτή η ομάδα που παίζει στην Πόλη της, ήρθε το δεύτερο ημίχρονο και μας… προσγείωσε στη σκληρή πραγματικότητα.

Όλα στραβά και ανάποδα

Ένας Ολυμπιακός φυσικά χωρίς αγωνιστικό ρυθμό αφού η ομάδα δεν έκανε ούτε προπονήσεις όλη μαζί λόγω κορονοϊού το προηγούμενο διάστημα. Ένας Ολυμπιακός που άντεξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, γιατί οι παίκτες του δεν είχαν ανάσες και όταν στο β’ οι Τούρκοι ξεκίνησαν το «ξύλο» και με την ανοχή των διαιτητών, χάθηκαν το μυαλό, η αυτοσυγκέντρωση και ο αγωνιστικός προσανατολισμός.

Τα highlights του Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 94-80 (vid)

Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας με δύο τεχνικές ποινές σε χρόνο-ρεκόρ πήγε στα αποδυτήρια, την ίδια στιγμή που έμεινε εκτός και ο Μακ Κίσικ λόγω τραυματισμού και έτσι ο Ολυμπιακός έχασε και τον προπονητή του αλλά και έναν ακόμη παίκτη στην προσπάθειά του να σταθεί όρθιος στην Κωνσταντινούπολη.

EuroLeague: Στο 12-6 ο Ολυμπιακός (βαθμολογία)

Ναι, η Φενέρμπαχτσε έπαιζε χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες της (Βέσελι, Ντε Κολό), αλλά στην αντίπερα όχθη έπαιζε την ύπαρξή της. Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη μπήκαν στο γήπεδο με το… μαχαίρι στα δόντια, πίεσαν, έριξαν «ξύλο», έκαναν μαγκιές και οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν μείνει χωρίς δυνάμεις έχασαν το μυαλό τους και μέσα σε λίγα λεπτά έκαναν τόσα λάθη όσα είχαν κάνει στο πρώτο ημίχρονο. Το ματς ξέφυγε και ήταν αδύνατο για μια ομάδα που μαζεύτηκε μόλις το Σάββατο ύστερα από καιρό να επιστρέψει και να διεκδικήσει κάτι στην έδρα της Φενέρ που «έβραζε».

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 94-80: Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο (highlights)

Για τον Ολυμπιακό μια νίκη χθες θα ήταν «όνειρο», αλλά από την άλλη δεν ήρθε και η καταστροφή. Το καλό είναι πως δεν υπάρχει αγώνας με τη Ζενίτ και μέσα από το ματς με τον Ιωνικό το Σάββατο η ομάδα θα βρει και πάλι ρυθμό για να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.