Η Ζενίτ ανακοίνωσε κρούσματα - Αναβλήθηκε όλη η 19η αγωνιστική - Επηρεάζει και τον Ολυμπιακό

H Zενίτ ανακοίνωσε νέα κρούσματα, αναβλήθηκε το ματς κόντρα στην Αρμάνι και ταυτόχρονα είναι στον «αέρα» το ματς με τον Ολυμπιακό. 

Η Ζενίτ ανακοίνωσε κρούσματα - Αναβλήθηκε όλη η 19η αγωνιστική - Επηρεάζει και τον Ολυμπιακό

Ένα ματς είχε απομείνει για την 19η αγωνιστική της EuroLeague. Εκείνο ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Τελικά, όμως, ούτε εκείνο θα διεξαχθεί! Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε κρούσματα κορονοϊού, δεν είναι σε θέση να παρατάξει σύνολο 8 παικτών και το ματς αναβλήθηκε. Ουσιαστικά λοιπόν αναβλήθηκε ολόκληρη η αγωνιστική στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έγινε στην ομάδα της Ζενίτ, βρέθηκαν θετικοί τέσσερις μπασκετμπολίστες της ομάδας, συν ένα επιπλέον μέλος από το σταφ. Στη συνέχεια, σε νέα τεστ που έγιναν, βρέθηκαν ακόμη περισσότερα κρούσματα και η ομάδα δεν ταξίδεψε για το Μιλάνο, καθώς δεν είναι σε θέση να παρατάξει ρόστερ με τουλάχιστον 8 μπασκετμπολίστες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη επηρεάζει και τον Ολυμπιακό. Γιατί το λέμε αυτό; Οι Πειραιώτες έχουν να αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Πέμπτη (13/1) για την 21η αγωνιστική στο ΣΕΦ τη Ζενίτ. Οι Ρώσοι, όμως, δεν θα είναι και πάλι σε θέση να παρουσιάσουν ομάδα με 8 παίκτες, καθώς μέχρι τότε δεν θα έχουν συμπληρωθεί οι 7 προβλεπόμενες μέρες καραντίνας. Το ματς λοιπόν είναι στον... αέρα.

Ολυμπιακός: Η ανησυχία του Μπαρτζώκα