Το 7 στα 7, τρίτο καλύτερο ξεκίνημα εντός έδρας του Ολυμπιακού στην ιστορία του στην Εuroleague!

Ο Ολυμπιακός νικώντας την Μακάμπι Τελ Αβίβ, 90-73, έκανε το 7 στα 7, στο ΣΕΦ, που αποτελεί το τρίτο καλύτερο ξεκίνημα του, εντός έδρας, στα χρονικά της Εuroleague

Το 7 στα 7, τρίτο καλύτερο ξεκίνημα εντός έδρας του Ολυμπιακού στην ιστορία του στην Εuroleague!

Ο Ολυμπιακός νικώντας με 90-73 την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 11η αγωνιστική της Euroleague επέστρεψε στις επιτυχίες, στη διοργάνωση κι επέκτεινε το νικηφόρο σερί του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στα επτά ματς, από το ξεκίνημα της σεζόν.

Το επτά στα επτά των Πειραιωτών - που έχουν μετατρέψει το ΣΕΦ σε άπαρτο κάστρο - ωστόσο δεν αποτελεί το καλύτερο τους ξεκίνημα, εντός έδρας, στον θεσμό...

Αντίθετα αποτελεί το τρίτο καλύτερο τους στα χρονικά των συμμετοχών τους στη διοργάνωση.

Το καλύτερο ρεκόρ σημειώθηκε τη σεζόν 2009-10, όταν ο Ολυμπιακός έκανε το απόλυτο στο γήπεδό του, σημειώνοντας 5/5 στην κανονική περίοδο, 3/3 στους 16 και 2/2 στα πλέι οφς, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στο Final 4 εκείνης της χρονιάς που διεξήχθη στο Παρίσι (όπου αγωνίστηκε στον τελικό κόντρα στην πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα).

Η δεύτερη καλύτερη επίδοση σημειώθηκε το 2014-15, όταν ο Ολυμπιακός άρχισε τη σεζόν με εννιά συνεχόμενες νίκες στο Φάληρο, πέντε στην κανονική περίοδο και τέσσερις στο Top-16 εκείνης της σεζόν, πριν ηττηθεί για πρώτη φορά από τη Φενέρμπαχτσε στη 10η αγωνιστική του Top-16.