H Φενέρμπαχτσε θέλει τον Λάρκιν για αντί-Ουοναμέικερ

Η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σέιν Λάρκιν, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αντικαταστήσει την αποχώρηση του Μπραν Ουοναμέικερ.

H Φενέρμπαχτσε θέλει τον Λάρκιν για αντί-Ουοναμέικερ

Ο Σέιν Λαρκιν δοκίμασε τις δυνατότητες του στο ΝΒΑ την περασμένη σεζόν, αλλά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, αγωνιζόμενος με τους Σέλτικς. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε μέσο όρο 4.3 πόντους και 1.8 ασίστ, αγωνιζόμενος σε 54 ματς, έχοντας μέσο όρο 14.4 λεπτά συμμετοχής.

Πλέον, ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη, στην οποία και είχε πρωταγωνιστήσει. Άλλωστε, την σεζόν 2016-17, φορώντας την φανέλα της Μπασκόνια, τα πήγε περίφημα, έχοντας μέσο όρο 13.1 πόντους και 5.7 ασίστ, συν 1.3 κλεψίματα, αγωνιζόμενος σε 33 ματς, έχοντας μέσο όρο 28.9 λεπτά συμμετοχής.

Η Μπασκόνια έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον ώστε να τον επαναφέρει στο ρόστερ της, έχοντας έξτρα κίνητρο καθώς το ερχόμενο Final Four θα γίνει στη Βιτόρια, αλλά σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα θα έχει και ανταγωνισμό!

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, η Φενέρμπαχτσε έκανε γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Σέιν Λάρκιν, θέλοντας να βρει στο πρόσωπο του τον αντικαταστάτη του Μπραν Ουοναμέικερ. Μάλιστα, ο τελευταίος αποχώρησε από την Κωνσταντινούπολη για να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Σέλτικς και ενδέχεται να κάνει το αντίστροφο ταξίδι ο συμπατριώτης του γκαρντ, τον οποίο και θέλει στην ομάδα του ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.