Μπάγερν Μονάχου: Θέλει να ανανεώσει με Τρινκιέρι

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου θέλει να προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Ιταλό προπονητή, Αντρέα Τρινκιέρι

Μπάγερν Μονάχου: Θέλει να ανανεώσει με Τρινκιέρι

Ο Αντρέα Τρινκιέρι κατάφερε φέτος να οδηγήσει τη Μπάγερν Μονάχου για πρώτη φορά στα play off της EuroLeague.

Η Μπάγερν αποστόμωσε όσους την υποτίμησαν - Ιστορική πρόκριση με «σφραγίδα» Τρινκιέρι

Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Ιταλού προπονητή και θέλουν να παραμείνει στην ομάδα της Βαυαρίας για ακόμα μία σεζόν.

Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ, ο οποίος είπε: «Οι δύο πλευρές έχουμε συμφωνήσει να επικεντρωθούμε στην φετινή σεζόν. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Μας αρέσει η δουλειά που κάνει με πάθος . Από τις συζητήσεις μας καταλαβαίνω ότι του αρέσει η ζωή στο Μόναχο. Δεν είμαστε μόνο εμείς που θέλουμε να συναντηθούμε σύντομα για να μιλήσουμε για το μέλλον.

Το περασμένο καλοκαίρι είδαμε τι πρέπει να βελτιωθεί. Συμφωνήσαμε ότι θέλαμε να κάνουμε πιο ελκυστική, αθλητική και επιθετική τη Μπάγερν. Θέλαμε τον ιδανικό προπονητή και επιλέξαμε τον Αντρέα μεταξύ πολλών υποψηφίων. Ήμασταν τυχεροί με την επιλογή αυτή.

Όλα μπορούν να συμβούν στα play off. Ακόμα και αν δεν προκριθούμε, είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα επιτεύγματά μας. Όταν χτίζεις μία ομάδα σαν τη δική μας, πρέπει να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα».