Χάρισον για Μπασκόνια: «Έχουμε τα πάντα- Ικανότητα, εμπειρία… Δεν εγκαταλείπουμε»

Ο Άαρον Χάρισον του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι της Τετάρτης (3/3-20:00) με την Μπασκόνια στη Βιτόρια, για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Χάρισον για Μπασκόνια: «Έχουμε τα πάντα- Ικανότητα, εμπειρία… Δεν εγκαταλείπουμε»

Ο Ολυμπιακός- στις εναπομείναντες 8 αγωνιστικές για την κανονική περίοδο της Euroleague- έχει ελάχιστες ως αμυδρές πιθανότητες, αλλά σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Άαρον Χάρισον, οι «ερυθρόλευκοι» δεν εγκαταλείπουν τη μάχη.

Μπαρτζώκας για Μπασκόνια: «Θα αγωνιστεί ο Κουφός- Μπορούμε το διπλό»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού δήλωσε αρχικά πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Βιτόρια: «Πρέπει να αντιδράσουμε. Γνωρίζουμε τη θέση που βρισκόμαστε, ξέρουμε πως έχουμε κάνει αρκετές σερί ήττες, αλλά σίγουρα εξακολουθούμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θα βγούμε στο παρκέ και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε. Στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ κάναμε ένα μεγάλο come back. Είχαμε πολλή ενέργεια και κάναμε ένα μεγάλο σερί. Στον επαγγελματικό αθλητισμό πρέπει να «χτίζεις» πάνω σε κάτι τέτοιο, οπότε θεωρώ πως και εμείς θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στα «κλειδιά» της αναμέτρησης, είπε: «Θα πρέπει να παίξουμε το πιο σκληρά από ότι παίζουν εκείνοι. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα που παίζει σκληρά και είναι αθλητική. Όμως, και εμείς είμαστε αθλητική ομάδα, παίζουμε καλά, παίζουμε ομαδικά και είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος για να τον κερδίσεις. Θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε».

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Πρίντεζη - Τέθηκε νοκ-άουτ ενόψει Μπασκόνια!

Τέλος, για το αν υπάρχει στην ομάδα πίστη για πρόκριση παρά τις εξαιρετικά περιορισμένες πιθανότητες, είπε: «Έχουμε τα πάντα. Ικανότητα, έμπειρους παίκτες… Δεν εγκαταλείπουμε. Θα πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε και να πιστεύουμε ο ένας στον άλλο».