Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Πρίντεζη - Τέθηκε νοκ-άουτ ενόψει Μπασκόνια!

Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη θα παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπασκόνια - Έχει ενοχλήσεις στη μέση και δεν θα ταξιδέψει για την Ισπανία. 

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Πρίντεζη - Τέθηκε νοκ-άουτ ενόψει Μπασκόνια!

Τα προβλήματα με τραυματισμούς συνεχίζονται στον Ολυμπιακό. Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για τους Πειραιώτες, καθώς θα αγωνιστούν την Τετάρτη (3/3, 20:00) κόντρα στη Μπασκόνια χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών έχει μυϊκό σπασμό στη μέση, έχει ενοχλήσεις και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αυτόματα τέθηκε νοκ-άουτ από το ταξίδι της ομάδας επί ισπανικού εδάφους. Στόχος των "ερυθρολεύκων" να δώσουν ένα τέλος στο σερί ηττών τους, το οποίο έχει φτάσει στο απογοητευτικό 6-0.

Ένα ακόμη πρόβλημα για την ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία έχει ήδη εκτός τον Κώστα Παπανικολάου, αλλά και τον Χασάν Μάρτιν. Στην αποστολή, βέβαια, θα βρεθεί για πρώτη φορά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, ο Έλληνας διεθνής σέντερ, Κώστας Κουφός.

To θετικό είναι το γεγονός πως ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στη θέση "4" μαζί με τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ.