Κώστας Κουφός: Το ενδεχόμενο να παίξει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Ο Κώστας Κουφός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την ομάδα την Πέμπτη και θα αποφασιστεί το κατά πόσο μπορεί να παίξει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

 Κώστας Κουφός: Το ενδεχόμενο να παίξει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Ο Κώστας Κουφός αφού ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, έφτασε στην Ελλάδα φορώντας το φούτερ της ομάδας. Ο 31χρονος σέντερ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και την Τετάρτη (24/2) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Πειραιά στο ΣΕΦ.

Ο πρώην σέντερ των Τζαζ, Γκρίζλις, Νάγκετς και Κινγκς, ναι μεν τόνισε πως θα χρειαστεί ορισμένες μέρες για να βρει ρυθμό, αλλά οι Πειραιώτες θα επιχειρήσουν να τον βάλουν στη δωδεκάδα τους κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Ένα ματς που θα γίνει την Πέμπτη στο Φάληρο.

Συγκεκριμένα, το προπονητικό επιτελείο θα κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα στον Κώστα Κουφό, προσπαθώντας να τον κάνουν να καταλάβει, αλλά και να εμπεδώσει, όσο πιο σύντομα γίνεται, τόσο τη φιλοσοφία της ομάδας, όσο και τα συστήματά της.

Εφόσον ο Κώστας Κουφός παρουσιαστεί σε καλή κατάσταση και δείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει, τότε θα βρεθεί στη δωδεκάδα του αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το αν θα αγωνιστεί θα φανεί στην πράξη, αλλά διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι να τον έχει στη διάθεση του για το ματς.

Κουφός: «Αυτά μου είπε ο Μπαρτζώκας και ήρθα…» (pics)

Μπαρτζώκας για Κουφό: «Μακάρι να είναι καλή επιλογή για όλους» (vid)

Κουφός για Ολυμπιακό: «Τυχερός που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας»

Ολυμπιακός: Αυτά μπορεί να του δώσει ο Κουφός (vid)

Ολυμπιακός και Κώστας Κουφός: Κανείς δεν βγαίνει χαμένος