Μπαρτζώκας για Κουφό: «Μακάρι να είναι καλή επιλογή για όλους» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην χρησιμότητα του φιλικού με το Λαύριο και την απόκτηση του Κώστα Κουφού.

Μπαρτζώκας για Κουφό: «Μακάρι να είναι καλή επιλογή για όλους» (vid)

Ικανοποιημένος έμεινε ο Γιώργος Μπαρτζώκας από το φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στο Λαύριο ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσθήκη του Κώστα Κουφού, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη (23/2).

Ολυμπιακός-Λαύριο 110-72: Πλουραλιστικός και με ένταση ενόψει ΤΣΣΚΑ (Highlights)

Αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε για το φιλικό: «Το Λαύριο είναι μία καταπληκτική ομάδα, ήμασταν σοβαροί και οι δύο. Παρ΄όλο που δεν είχαμε τους Παπανικολάου, Χάρισον και Μάρτιν παίξανε κατά βάση τα παιδιά που θα παίξουν και με την ΤΣΣΚΑ την Πέμπτη. Οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Το Λαύριο είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος».

Ολυμπιακός: Την Τρίτη (23/2) στην Αθήνα ο Κουφός!

Για την προσθήκη του Κώστα Κουφού τόνισε: «Μακάρι να είναι μια καλή επιλογή για όλους μας. Εμείς μετά τον τραυματισμό του Μάρτιν έπρεπε να κάνουμε μια κίνηση. Θεωρούμε ότι ήταν ενδεδειγμένη με βάση το χρονικό σημείο και του τι συμβαίνει στην αγορά. Ο Κώστας είναι ένα παιδί που έχει μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ, έχει παίξει 600 παιχνίδια. Η αλήθεια είναι πως ήταν ένα χρόνο έξω και θα θέλει χρόνο που εμείς δεν τον έχουμε, οπότε θα προσπαθήσουμε με ταχύρυθμα να μας βοηθήσει».

Για το αν υπάρχει προοπτική ανανέωσης με τον Κουφό αν όλα πάνε καλά είπε: «Γιατί όχι… Φυσικά».