Παναθηναϊκός: Ο Κάτας κοιτάζει τον Τζέι Κόβαν Μπράουν!

Νέο σενάριο για τον Παναθηναϊκό από το εξωτερικό και το Ισραήλ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην πατρίδα του Κάτας, οι «πράσινοι» κοιτάνε τον Τζέι Κόβαν Μπράουν. Έχει παίξει και σε ΚΑΟΔ, Ρέθυμνο, ΑΕΚ!

Παναθηναϊκός: Ο Κάτας κοιτάζει τον Τζέι Κόβαν Μπράουν!

Σύμφωνα, με την ιστοσελίδα «ynet.co.il» η Χάποελ σκοπεύει να αποδεσμεύσει κάποιους από τους ξένους παίκτες και οι δύο επικρατέστεροι αυτή τη στιγμή είναι οι Τζέι Κόβαν Μπράουν και ΤαΣόν Τόμας!

Για τον πρώτο το ενδιαφέρον είναι έντονο από άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα και ο Παναθηναϊκός.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Όντεντ Κάτας είχε άριστη συνεργασία με τον Αμερικανό στα δύο χρόνια που δούλεψαν μαζί στη Χάποελ και είναι λογικό να ακούγεται έντονα το όνομά του για τους «πράσινους». Τον ξέρει ο προπονητής ενώ και ο 31χρονος γκαρντ γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Ρέθυμνο (2012), ΚΑΟΔ (2013/14) και ΑΕΚ (2016).

Το αρνητικό για τον Τζέι Κόβαν Μπράουν είναι πως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει έναν τραυματισμό στον ώμο που τον ταλαιπωρεί από την αρχή της σεζόν και γι’ αυτό μετράει μόλις πέντε συμμετοχές φέτος. Όλα αυτά επαναλαμβάνουμε πως είναι δημοσιεύματα από το Ισραήλ, τη χώρα του προπονητή του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας.