Ολυμπιακός: Την τελευταία στιγμή του Βεζένκοφ!

Λίγο πριν το τζάμπολ θα κριθεί η συμμετοχή του Σάσα Βεζένκοφ στο αποψινό (28/1) ματς με τη Μπαρτσελόνα στο Σ.Ε.Φ. 

Ολυμπιακός: Την τελευταία στιγμή του Βεζένκοφ!

Ατυχία στον Ολυμπιακό με τον Σάσα Βεζένκοφ. Ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας, αντιμετωπίζει τραυματισμό. Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει αιμάτωμα στο δεξί γόνατο, πρόβλημα το οποίο και προέκυψε από το παιχνίδι στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι.

Σε ένα ματς που ήταν από τους παίκτες των Πειραιωτών που ξεχώρισαν, μετρώντας 18 πόντους (4/10 τρίποντα) και 10 ριμπάουντ. Η συμμετοχή του Σάσα Βεζένκοφ στο ματς της Πέμπτης (28/1) κόντρα στη Μπαρτσελόνα χαρακτηρίζεται αμφίβολη.

Οι τελευταίες πληροφορίες από το ΣΕΦ, αναφέρουν πως οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει για τον παίκτη των «ερυθρόλευκων». Συγκεκριμένα έκανε θεραπεία, ενώ αναμένεται να κάνει και πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τους «μπλαουγκράνα».

Ο εξαιρετικός Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, έχει φέτος στη Euroleague 9,1 πόντους μέσον όρο με 4,7 ριμπάουντ και 11,8 αξιολόγηση. Δείγμα και της προσφοράς του φέτος στο παιχνίδι των Πειραιωτών και η απουσία του θα είναι αισθητή στις δύο άκρες του παρκέ.

Ανάλογα με την πορεία της κατάστασής του θα αποφασιστεί και η συμμετοχή του στο παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της EuroLeague. Θυμίζουμε πως εκτός «μάχης» βρίσκεται και ο Κώστας Παπανικολάου που ακολουθεί θεραπεία.