EuroLeague: Ανάγκη συσπείρωσης και νίκης με Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (28/1, 21:00, LIVE στο fosonline.gr) στο ΣΕΦ για την 23η αγωνιστική της EuroLeague.

EuroLeague: Ανάγκη συσπείρωσης και νίκης με Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

Ανοίγει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στις 21:00 στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (LIVE στο fosonline.gr), σε μία δύσκολη και κρίσιμη αναμέτρηση. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από δύο σερί ήττες σε Κάουνας και Μιλάνο, φιλοδοξούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο η πρωτοπόρος ομάδα της διοργάνωσης με πέντε σερί ήττες στα τελευταία ισάριθμα ματς δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος.

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Πέραν της απουσίας του Κώστα Παπανικολάου, αμφίβολος για την αναμέτρηση θα παραμείνει μέχρι τελευταία στιγμή ο Σάσα Βεζένκοφ, λόγω αιματώματος στο πόδι. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν θα έχει στη διάθεσή του Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος έμεινε στη Βαρκελώνη.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι η αποστολή των Πειραιωτών για πρώτη φορά σε εντός έδρας ματς τη φετινή χρόνια κατέλυσε το προηγούμενο βράδυ σε ξενοδοχείο. Υπάρχει η άποψη πως με αυτόν τον τρόπο η ομάδα συσπειρώνεται περισσότερο.

Από τα υπόλοιπα ματς της ημέρας (28/1), ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (21:45).

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Πέμπτη 28/1
19:00 Χίμκι - Φενέρμπαχτσε
21:00 Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
21:45 Αρμάνι Μιλάνο - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αναντολού Εφές (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Παρασκευή 29/1
19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν
21:00 Άλμπα Βερολίνου - Ρεάλ Μαδρίτης
21:00 Παναθηναϊκός - Βαλένθια
21:45 Ερυθρός Αστέρας - Βιλερμπάν
22:00 Μπασκόνια - Ζαλγκίρις Κάουνας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ