Ολυμπιακός: Σε ξενοδοχείο η αποστολή ενόψει Μπαρτσελόνα - Για πρώτη φορά φέτος!

Ζητείται συσπείρωση - Η αποστολή του Ολυμπιακού θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο ενόψει του αγώνα κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ - Για πρώτη φορά φέτος, πριν από εντός έδρας ματς της ομάδας.

Ολυμπιακός: Σε ξενοδοχείο η αποστολή ενόψει Μπαρτσελόνα - Για πρώτη φορά φέτος!

O Oλυμπιακός βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Αριθμεί τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του και έχει χάσει έδαφος στην κατάταξη, καθώς πλέον βρίσκεται στην 11η θέση, έχοντας ρεκόρ 11-11.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (28/1) κόντρα στη Μπαρτσελόνα, αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα και τη καθημερινότητα της ομάδας.

Η αποστολή των Πειραιωτών, για πρώτη φορά φέτος ενόψει εντός έδρας αγώνα, θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο. Μέχρι πρότινος, ο κάθε αθλητής και προπονητής, ήταν στο σπίτι του πριν τους αγώνες στο ΣΕΦ. Πλέον, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας, οι Πειραιώτες θα λειτουργούν σε ρυθμούς... εκτός έδρας.

Υπάρχει η άποψη πως με αυτόν τον τρόπο η ομάδα συσπειρώνεται περισσότερο. Άλλωστε, οι Πειραιώτες έχουν μπει στην τελική ευθεία και άπαντες επιβάλλεται να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Είναι και ένας τρόπος οι "ερυθρόλευκοι" να συζητήσουν περισσότερο μεταξύ τους και να συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερο αποκλειστικά και μόνο στο μπάσκετ.