Ισπανία: Ο Ερτέλ θα παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη νέα σεζόν- Η πρώτη του δήλωση (pic)

Στην Ισπανία τα ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Τομά Ερτέλ έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη Ρεάλ, στην οποία όμως θα αγωνιστεί από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Η πρώτη δήλωση του Γάλλου γκαρντ μετά το "διαζύγιο" με την Μπαρτσελόνα.

Ισπανία: Ο Ερτέλ θα παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη νέα σεζόν- Η πρώτη του δήλωση (pic)

Το... σίριαλ ανάμεσα στον Τομά Ερτέλ και τη Μπαρτσελόνα έλαβε τέλος. Οι Καταλανοί αποδέσμευσαν τον Γάλλο διεθνή γκαρντ, με τον οποίο ήρθαν σε ρίξη. Υπενθυμίζεται πως τον άφησαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ενημερώνοντάς τον πως θα γυρίσει μόνο του την επόμενη μέρα.

Βλέπετε, οι Καταλανοί είχαν την πληροφόρηση πως ο αθλητής ήταν σε επικοινωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θύμωσαν με το γεγονός και θέλησαν να τον "τιμωρήσουν" με τον τρόπο τους. Βέβαια, και ο παίκτης δεν... τρελάθηκε να ψάχνει για άλλη ομάδα. Τις τελευταίες εβδομάδες ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε πως δεν τον... έβλεπε στον πάγκο και δεν τον χρησιμοποιούσε.

Η ουσία όμως είναι πως ο Τομά Ερτέλ έμεινε ελεύθερος. Το πρόβλημα με την περίπτωσή του είναι πως έχει εκπνεύσει το διάστημα των μετακινήσεων σε άλλες ομάδες της EuroLeague, οπότε δεν μπορεί να συνεχίσει φέτος σε σύλλογο της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, πάντως, ο Τομά Ερτέλ θα συνεχίσει από τη νέα σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο για συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Φέτος, το πιθανότερο είναι πως θα κάνει υπομονή, μένοντας εκτός δράσης ή θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ σε άλλη ομάδα, για να παραμείνει σε αγωνιστική εγρήγορση.

"Μην καταδικάζετε κάποιον χωρίς να γνωρίζετε"

Τώρα που όλα τελείωσαν, ο Τομά Ερτέλ προέβη στην πρώτη του δήλωση, μετά τα πάμπολλα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη σχέση του με την Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν στις καλές και τις δύσκολες στιγμές, βάζοντας στην άκρη τον φανατισμό και δείχνοντας ότι για να έχει κανείς αξίες, πρέπει να είναι αντικειμενικός και δίκαιος.

Να μην κρίνετε και να μην καταδικάζετε κάποιον χωρίς να γνωρίζετε και τις δυο πτυχές της ιστορίας! Ευχαριστώ».

Επίσημο: Ελεύθερος ο Ερτέλ από την Μπαρτσελόνα (pic)

Σολέρ για Ερτέλ: «Δεν είναι μέρος της ομάδας – Ήταν προδοσία»

Αποκάλυψη Mundo Deportivo: «Αυτός είναι ο λόγος της σύγκρουσης Μπαρτσελόνα-Ερτέλ»!