Αποκάλυψη Mundo Deportivo: «Αυτός είναι ο λόγος της σύγκρουσης Μπαρτσελόνα-Ερτέλ»!

Η καταλανική Mundo Deportivo εντοπίζει και γνωστοποιεί την αρχή της κρίσης ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Τομά Ερτέλ. Ποιο πρόσωπο περιθωριοποίησε τον Γάλλο... 

Αποκάλυψη Mundo Deportivo: «Αυτός είναι ο λόγος της  σύγκρουσης Μπαρτσελόνα-Ερτέλ»!

Σε κάθε περίπτωση και κατάσταση υπάρχει η «ρίζα του κακού». Δεν ξεσπάει ξαφνικά μία σύγκρουση. Ούτε ο Ερτέλ μίλησε με τη Ρεάλ μέσα σε ένα βράδυ για να… εκδικηθεί την Μπαρτσελόνα, ούτε ο οργανισμός των «μπλαουγκράνα», που είχαν τρέξει να τον ανανεώσουν, έγραψε σε μια νύχτα μέσα, το όνομα του Γάλλου στη «μαύρη λίστα». Όλα αυτά έφεραν απλά την «έκρηξη»!

Η Mundo Deportivo επιχειρεί να αποκαλύψει τη «ρίζα του κακού», το σημείο αυτό όπου ξεκίνησαν όλα.

Αυτό εστιάζεται το καλοκαίρι, με την υπογραφή του Νικ Καλάθη, από την Μπαρτσελόνα.

Δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο αλλά με τον ρόλο. Ο Ερτέλ, ο οποίος διαθέτει μία ισχυρή προσωπικότητα και εγωκεντρικό χαρακτήρα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τον ερχομό στη Βαρκελώνη του Καλάθη με ρόλο πρωταγωνιστικό και φυσικά με τον τίτλο του 1ου γκαρντ της ομάδας.

Όλα αυτά τα είδε στην πράξη, όταν ανέλαβε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Γάλλος, άρχισε να γίνεται πιο απρόθυμος, ο Λιθουανός από την πλευρά του ξεκίνησε να τού μειώνει τις ευκαιρίες, «βαφτίζοντας» άσο τον Άνταμ Χάνγκα και βάζοντας τον νεαρό Μπολμάρο μέσα έως ότου έφτασε η ρήξη.