Μπαρτσελόνα: Έβαλαν «φρένο» για Ερτέλ - Περιμένε να μείνει ελεύθερος και να πάει Ρεάλ!

Ο Τομά Ερτέλ δεν υπολογίζεται από τον Γιασικεβίτσιους και η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να τον αφήσει ελεύθερο - Το... μπάσιμο της Ρεάλ όμως άλλαξε τα σχέδια.

 Μπαρτσελόνα: Έβαλαν «φρένο» για Ερτέλ - Περιμένε να μείνει ελεύθερος και να πάει Ρεάλ!

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα πήγαν να πάθουν... εγκεφαλικό! Ο λόγος; Η υπόθεση με τον Τομά Ερτέλ! Ο Γάλλος γκαρντ, ο οποίος διαθέτει ποιότητα, δεν υπολογίζεται από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οι δύο άνδρες, μάλιστα, δεν φαίνεται να έχουν και καλές σχέσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία ματς δεν χρησιμοποιεί καθόλου τον παίκτη.

Η Μπαρτσελόνα, λοιπόν, είναι έτοιμη να κάνει το θέλημα του Λιθουανού κόουτς και να τον αποδεσμεύσει, πληρώνοντας κιόλα και το σχετικό buy-out. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του, στο πρόσωπο του Λίο Βέστερμαν που αποχώρησε από τη Φενέρμπαχτσε.

Που είναι το πρόβλημα; Η πλευρά του Τομά Ερτέλ σχολίασε πως ο παίκτης δεν θα φέρει αντίρρηση να αποχωρήσει, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε. Τελικά, όμως, οι Καταλανοί διαπίστωσαν πως ο Γάλλος γκαρντ είχε ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία περίμενε καρτερικά να τον αποκτήσει ελεύθερο! Βλέπετε, ψάχνει πλέι-μέικερ μετά την αποχώρηση του Φακούντο Καμπάτσο.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η Μπαρτσελόνα... πάγωσε το θέμα αποδέσμευσης του Τομά Ερτέλ. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όμως, συνεχίζει να μην τον υπολογίζει...