Ολυμπιακός: Οριστικά εκτός ο Πρίντεζης για το ματς με τη Φενέρ

Εκτός αποστολής, όπως αναμενόταν, έμεινε ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης (23/12) με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε για τη Euroleague.

Ολυμπιακός: Οριστικά εκτός ο Πρίντεζης για το ματς με τη Φενέρ

Τις υπηρεσίες του Γιώργου Πρίντεζη θα στερηθεί σε δεύτερο σερί ματς ο Ολυμπιακός, καθώς ο εκ των αρχηγών των «ερυθρόλευκων» έμεινε οριστικά εκτός αποστολής για τον επερχόμενο αγώνα της Euroleague με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε.

Ολυμπιακός - Βαλένθια: Τραυματίστηκε ο Πρίντεζης - Εσπευσμένα στα αποδυτήρια (vid)

Ο διεθνής φόργουορντ των Πειραιωτών δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, που «κληρονόμησε» στα πρώτα λεπτά του αγώνα με την Βαλένθια, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν θα ταξιδέψει ούτε στην Κωνσταντινούπολη για το ματς της 16ης ημέρας της Euroleague με τη Φενέρ (23/12, 19.45).

Ολυμπιακός-Ρεάλ: Εκτός ο Πρίντεζης- Αρκετές πιθανότητες για Παπανικολάου (pics)

Η αποστολή των Πειραιωτών θα «πετάξει» την Τρίτη (22/12) για τη γειτονική χώρα χωρίς τον Πρίντεζη, με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τις δύο διαδοχικές εντός έδρας ήττες που γνώρισε στη διάρκεια της «διαβολοβδομάδας» από τις ισπανικές Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ολυμπιακός: Εξαιρετικά δύσκολο να ταξιδέψει στην Πόλη ο Πρίντεζης για τη Φενέρμπαχτσε

Ουσιαστικά, επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά που ήθελαν τον εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού να μένει εκτός μάχης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο Πρίντεζης ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στη μέση του, που τον «τσίμπησε» στο ματς με τη Βαλένθια, πονάει ακόμα αρκετά και εξακολουθεί να κάνει θεραπεία στη μέση του με τη βοήθεια των φυσιοθεραπευτών της ομάδας.