Ολυμπιακός-Ρεάλ: Εκτός ο Πρίντεζης- Αρκετές πιθανότητες για Παπανικολάου (pics)

Δεν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις στη μέση του Γιώργου Πρίντεζη με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί την Πέμπτη (17/12- 21:00) με την υπόλοιπη ομάδα και να μην παίξει με τη Ρεάλ, σε αντίθεση με τον Κώστα Παπανικολάου που αναμένεται να βοηθήσει. 

Ολυμπιακός-Ρεάλ: Εκτός ο Πρίντεζης- Αρκετές πιθανότητες για Παπανικολάου (pics)

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευής (18/12) στο ΣΕΦ, για την 15η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δύο προβληματισμούς, που ακούνε στα ονόματα των Γιώργου Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού αποκόμισε ενοχλήσεις στη μέση του στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, μετά από 8 λεπτά παρουσίας και αποχώρησε από το ματς δίχως να επιστρέψει ξανά. Έκανε θεραπεία στη μέση του, η οποία συχνά-πυκνά τον ταλαιπωρεί, ωστόσο δεν έχουν υποχωρήσει με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί την Πέμπτη (17/12) με την υπόλοιπη ομάδα.

Αντίθετα είναι καλύτερα ο Κώστας Παπανικολάου, που δεν έπαιξε με τη Βαλένθια εξαιτίας ενός πιασίματος στον σβέρκο και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του για να αγωνιστεί κόντρα στους Μαδριλένους.