Ολυμπιακός: Εξαιρετικά δύσκολο να ταξιδέψει στην Πόλη ο Πρίντεζης για τη Φενέρμπαχτσε

Ο Γιώργος Πρίντεζης πονάει ακόμη αρκετά στη μέση του και θεωρείται απίθανο να προλάβει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (23/12) στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Ολυμπιακός: Εξαιρετικά δύσκολο να ταξιδέψει στην Πόλη ο Πρίντεζης για τη Φενέρμπαχτσε

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (23/12) στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε την Κυριακή (20/12) ο Ολυμπιακός, με τον Γιώργο Πρίντεζη να μένει και πάλι εκτός προγράμματος.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στη μέση του, που τον «τσίμπησε» στο ματς με τη Βαλένθια, πονάει ακόμα αρκετά και εξακολουθεί να κάνει θεραπεία στη μέση του με τη βοήθεια των φυσιοθεραπευτών της ομάδας.

Ολυμπιακός - Βαλένθια: Τραυματίστηκε ο Πρίντεζης - Εσπευσμένα στα αποδυτήρια (vid)

Θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το ματς, με δεδομένο ότι δεν μεσολαβούν μέρες και η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα αναχωρήσει για την Πόλη την Τρίτη (22/12).

Από κει και πέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκίνησε την προετοιμασία για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία αναμένεται απέναντι στον Ολυμπιακό με το νέο της απόκτημα, τον Μάρκο Γκούντουριτς, αλλά και τον Γιαν Βέσελι, που ήταν τραυματίας στα τελευταία παιχνίδια, αφού όμως πρώτα μίλησαν και επεσήμαναν τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Γκούντουριτς: Επίσημα στην Φενέρμπαχτσε, ντεμπούτο με Ολυμπιακό

Άλλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος τη Δευτέρα (21/12) θα ανεβάσει την ένταση.