ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός 80-61 - Παππάς: «Είχαμε προβλήματα σε θέματα τακτικής»

Ο Χρήστος Παππάς αντικατέστησε στη συνέντευξη Τύπου τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε την ομάδα».

ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός 80-61 - Παππάς: «Είχαμε προβλήματα σε θέματα τακτικής»

Ο Χρήστος Παππάς αντικατέστησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου. Και αυτό καθώς ο Έλληνας κόουτς αποβλήθηκε από την αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν έχει δικαίωμα να δώσει το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου.

Μπαρτζώκας: «Είμαστε σε φάση που η ομάδα ξαναχτίζεται»

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός: Αποβλήθηκε ο Μπαρτζώκας (vid)

Εκεί βρέθηκε ο συνεργάτης του, Χρήστος Παππάς, ο οποίος σχολίασε: «Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και άξιζαν τη νίκη 100%. Εμείς είχαμε αρκετά προβλήματα. Τέσσερις παίκτες μόλις επέστρεψαν έχοντας αναρρώσει από Covid-19, ένας παίκτης παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού, οπότε ουσιαστικά αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε την ομάδα.

Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα, τόσο φυσικής κατάστασης, όσο και σε θέματα τακτικής. Ένας άλλος παράγοντας είναι τα λίγα παιχνίδια που έχουμε δώσει το τελευταίο διάστημα. σε κάθε αγώνα που δίνουμε προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να ανακτήσουμε τον ρυθμό μας».

ΤΣΣΚΑ -Ολυμπιακός 80-61: «Πάγωσε» στη Μόσχα!

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας