Μπαρτζώκας: «Είμαστε σε φάση που η ομάδα ξαναχτίζεται»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (80-61) πως δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή ούτε να σκύψουν το κεφάλι, ούτε να γίνει υψηλή κριτική, αλλά με δουλειά να επανέλθουν μετά τα προβλήματα. 

Μπαρτζώκας: «Είμαστε σε φάση που η ομάδα ξαναχτίζεται»

Δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου, καθώς αποβλήθηκε από το παιχνίδι με δύο τεχνικές ποινές, αλλά μιλώντας για το ματς ανέφερε…

«Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Κέρδισε δίκαια. Εμείς στο πρώτο δεκάλεπτο ακολουθήσαμε το πλάνο, όμως, στο υπόλοιπο του αγώνα δεν το κάναμε. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ δικαιολογίες, όμως, είμαστε σε μία φάση που ουσιαστικά η ομάδα 'ξαναχτίζεται' μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίσαμε.

Μας έλειψαν συνολικά πέντε παίκτες, δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις και αυτή τη στιγμή είναι και κάπου λογικό να έχουμε μια τέτοια εικόνα. Και αυτό γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με τους παίκτες που απουσίαζαν και δεν έχουν δυνάμεις, αλλά και με τους υγιείς, καθώς για ένα μεγάλο διάστημα δεν κάναμε προπονήσεις.

Αυτό μας επηρέασε. Οφείλουμε να βρούμε γρήγορα τον εαυτό μας μέσα από σκληρή δουλειά. Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή ούτε να σκύψουμε το κεφάλι, ούτε να κάνουμε υψηλή κριτική. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, τίποτε άλλο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας