Ολυμπιακός: Αρνητικά τα νέα τεστ κορονοϊού για όλους- Δεν προλαβαίνουν Μπασκόνια οι νοσούντες

Χωρίς νέο κρούσμα ο Ολυμπιακός μετά τα νέα τεστ κορονοϊού. Αρνητικά τα αποτελέσματα όλων. Δεν παίζουν με την Μπασκόνια τα θετικά μέλη.

Ολυμπιακός: Αρνητικά τα νέα τεστ κορονοϊού για όλους- Δεν προλαβαίνουν Μπασκόνια οι νοσούντες

Σε νέα τεστ κορονοϊού υπέβαλλαν το πρωί της Δευτέρας (23/11) οι «ερυθρόλευκοι» όλα τα μέλη της ομάδας (και τους θετικούς) και τα αποτελέσματα που βγήκαν το βράδυ της ίδιας μέρας, έδειξαν πως όλα ήταν αρνητικά. Τόσο των νοσούντων όσο και των υπολοίπων μελών, κάτι το οποίο είναι ευχάριστο καθώς δείχνει πως δεν υπάρχει νέο κρούσμα στην ομάδα.

Ολυμπιακός: Ο κορονοϊός έχει πλήξει τη γραμμή των ψηλών - Προβληματισμός ενόψει Μπασκόνια

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, «τα επιβεβαιωμένα κρούσματα παραμένουν σε καραντίνα και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ».

Κανείς από τα τέσσερα κρούσματα πάντως, δεν προλαβαίνει να παίξει κόντρα στη Μπασκόνια, καθώς για τους παίκτες, ο κανονισμός της Euroleague ορίζει να μείνουν για 14 μέρες σε καραντίνα, οπότε ούτε το πρώτο κρούσμα του Ολυμπιακού προλαβαίνει, το οποίο ανιχνεύτηκε στις 13 του μηνός.

Συναγερμός στο ΣΕΦ - Βρέθηκε και 5ο μέλος του Ολυμπιακού θετικό στον κορονοϊό!

Θυμίζουμε πως ο Μίροτιτς της Μπαρτσελόνα και ο Λάρκιν της Εφές, δεν έπαιξαν απέναντι σε Ρεάλ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα για… μερικές ώρες.