Ολυμπιακός: Σε καραντίνα όλη η ομάδα - Νέα τεστ την Τετάρτη (18/11)

Απομονωμένα βρίσκονται όλα τα μέλη του Ολυμπιακού και όχι μόνο τα τέσσερα θετικά στον κορονοϊό. Κανείς δεν πήγε την Τρίτη (17/11) για ατομικό πρόγραμμα στο ΣΕΦ. Νέα τεστ την Τετάρτη το πρωί (18/11). 

Ολυμπιακός: Σε καραντίνα όλη η ομάδα - Νέα τεστ την Τετάρτη (18/11)

Σε απομόνωση μπήκαν όλα τα μέλη του Ολυμπιακού και όχι μόνο τα τέσσερα θετικά μέλη της ομάδας στον κορονοϊό. Οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν μετά τα τέσσερα κρούσματα τις τρεις τελευταίες ημέρες να μείνουν όλοι απομονωμένοι στο σπίτι τους και την Τετάρτη (18/11) θα υποβληθούν ξανά σε νέα τεστ κορονοϊού.

Ολυμπιακός: Τέταρτο κρούσμα στην ομάδα- Αναβάλλονται οι αγώνες με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν

Έτσι λοιπόν, την Τρίτη (17/11) δεν πήγε κανείς στο ΣΕΦ για ατομικό πρόγραμμα. Ούτως ή άλλως οι ομαδικές προπονήσεις είχαν διακοπεί τις τελευταίες ημέρες, από τη πρώτη στιγμή που ανιχνεύτηκε το πρώτο κρούσμα, αλλά πλέον διακόπηκαν και αυτές.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα των νέων τεστ στα οποία θα υποβληθούν το πρωί της Τετάρτης (17/11), θα αποφασιστεί πως θα πορευτούν στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» κι αν θα ξεκινήσουν τις ατομικές προπονήσεις.

Υπενθυμίζουμε πως τα παιχνίδια σε Βαρκελώνη με τη Μπαρτσελόνα και Λιόν με τη Βιλερμπάν, στη «διαβολοβδομάδα» αναβλήθηκαν και θα οριστούν σε νέες ημερομηνίες προσεχώς.