Μακ: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να νικάω» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό στην ήττα από την Αναντολού Εφές πραγματοποίησε ο Σέλβικ Μακ.

Μακ: «Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να νικάω» (vid)

Με ήττα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Σέλβικ Μακ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού καθώς ο Αμερικανός σημείωσε την πρώτη του συμμετοχή στην ήττα των «πράσινων» από την Αναντολού Εφές.

Παναθηναϊκός-Εφές 77-80: Μέγας… Βασίλειος στο ΟΑΚΑ! (Highlights)

Μετά τη λήξη του αγώνα το νέο απόκτημα της ομάδας του Γιώργου Βόβορα αναφέρθηκε στην εμφάνιση του τονίζοντας πως ήρθε στη χώρα μας για να νικά.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν με ενδιαφέρει η ατομική διάκριση. Ήρθα εδώ για να νικάω. Είναι δύσκολη ήττα για εμάς. Δεν στέκομαι στην δική μου εμφάνιση. Είχε πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο ο Μίσιτς, σκόραρε και έτρεξε το γήπεδο. Απέναντι σε μια ομάδα όπως η Εφές πρέπει να είσαι συμπαγής για 40 λεπτά και να μην έχεις νεκρά διαστήματα. Στο τέλος μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε επιθετικοί και να έχουμε πάντα ενέργεια και προσπάθεια. Θέλω να κάνω τα πάντα πιο εύκολα για μένα και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να παίξω καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι πολύ καλά η ομάδα με υποδέχτηκε με θερμό τρόπο ανυπομονώ να τελειώσει το lockdown για να απολαύσω τη ζωή στην Αθήνα».