Τα δώρα και οι ευχές των Αγγελόπουλων στον Αντετοκούνμπο (vid)

Στο ημίχρονο του αγώνα με την Εφές Αναντολού οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν εγκάρδια συνομιλία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα δώρα και οι ευχές των Αγγελόπουλων στον Αντετοκούνμπο (vid)

Έναν… υψηλό καλεσμένο είχε χθες ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρακολούθησε από τα επίσημα του γηπέδου την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές Αναντολού.

Μάλιστα είχε συνομιλία, σε πολύ καλό κλίμα, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, οι οποίοι ευχήθηκαν να κατακτήσει τον τίτλο στο ΝΒΑ.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Ελληνας σούπερ σταρ πήγε στην αίθουσα VIP την οποία διατηρεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΣΕΦ και είχε εγκάρδιες συζητήσεις με τους παράγοντες των «ερυθρολεύκων».

Η φιλοξενία της ΚΑΕ ήταν «ζεστή» και οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν μαζί του, τον συνεχάρησαν για όλα όσα έχει πετύχει, του ευχήθηκαν καλή συνέχεια και σύντομα να στεφθεί πρωταθλητής στην κορυφαία λίγκα του κόσμου!

Επίσης, του παρέδωσαν δώρα για τον γιο του, Λίαμ, καθώς και μία συλλεκτική φανέλα του Βασίλη Σπανούλη, ειδικά σχεδιασμένη για την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Μάλιστα ο Αντετοκούνμπο έδειξε ιδιαίτερα συγκινημένος από την χειρονομία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους ευχαρίστησε.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς πάντως δεν… ξέχασε το ΣΕΦ, καθώς προπονήθηκε σήμερα στο γήπεδο και θα χρησιμοποιεί εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού όποτε χρειαστεί για τις ατομικές του προπονήσεις.

Εξάλλου σε όλο το διάστημα της παρουσίας του στην Ελλάδα δεν σταματά να ακολουθεί ανελλιπώς το πρόγραμμα που έχει πάρει από το τεχνικό τιμ των Μπακς για να διατηρείται σε σωστή φυσική κατάσταση.

Το βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους αδελφούς Αγγελόπουλους: